Aktuality

novinky, akcie, zľavy a všetko zo sveta okolo Motomaxxu

Servisné centrum Öhlins v motomaxxe

Okrem doterajšieho oficiálneho servisného centra a predaja K-Tech a Andreani suspension je motomaxx po novom aj oficiálnym servisným centrom švédskeho výrobcu špičkových tlmičov Öhlins.

Napísali o nás...

Mimoriadne aktívna spoločnosť motomaxx z Nových Zámkov má opäť čo ponúknuť svojim zákazníkom. Okrem doterajšieho oficiálneho servisného centra a predaja K-Tech a Andreani suspension je po novom aj oficiálnym servisným centrom švédskeho výrobcu špičkových tlmičov Öhlins.

 

V motomaxxe si naozaj máte z čoho vyberať, dokonca si tu môžete motocykel dať pripraviť kompletne, či už sa chcete venovať motocyklovému športu na najvyššej úrovni, alebo len ako hobby okruhový jazdec, a takisto aj keď motorku využívate na jazdu v bežnej cestnej premávke.

 

O dôležitosti správneho nastavenia podvozku toho iste nemusíme motorkárom veľa hovoriť. Sami iste poznáte, aké je to keď jazdíte na zle nastavenom podvozku, kedy nielenže nemáte správne tempo, ale jazda na takomto motocykli môže byť aj nebezpečná. Práve pre riešenie takýchto problémov je tu Boris Mentel, práve švédskou firmou Öhlins vyškolený profesionál, ktorý navrhne odpruženie presne podľa vašich potrieb, čím zlepší jazdné vlastnosti vášho motocykla tak, aby ste jeho potenciál mohli využiť naplno.

 

Na servisné úkony tu navyše dostanete oficiálnu záruku servisného centra Öhlins. Samozrejmosťou u Öhlins je možnosť konzultovať svoje potreby a nechať si odborne poradiť s tým, ako radikálne vylepšiť vlastnosti podvozka.

Prečítajte si o viac našom motomaxx suspension centre TU

 

Celý článok nájdete na: http://www.moto-cup.sk/ostatne/servisne-centrum-ohlins-oficialne-v-motomaxxe/

klikni pro velký obrázek

Fotogaléria

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Máš záujem o produkt?

Chceš objednať vybraný produkt, alebo máš otázku k ponúkaným produktom alebo službám? Napíš nám, budeme ťa obratom kontaktovať.

DOPYTOVÝ FORMULÁR
x

Dopytový formulár

MENO A PRIEZVISKO

E-mail

Telefón

Vaša správa

Budeme Vás kontaktovať v čo najbližšej dobe.

Súhlasím so zásadami zhromažďovaní a spracovaní osobných údajov