Aktuality

novinky, akcie, zľavy a všetko zo sveta okolo Motomaxxu

Nové modely Kawasaki pre rok 2018

Jedna z najviac emocionálne pôsobiacich značiek vo svete motocyklov predstavila nové modely pre rok 2018. Poďme si zrekapitulovať všetky nové modely k rodiny Kawasaki.

Z900RS a Z900 RS CAFE-  Moderné stroje v retro duchu “True Spirit”

Dychtivo očakávaný Z900RS  evokuje štýl a emócie svojho kultového predchodcu Z1 Super Four 900 z roku 1972.  "Retro Sport" Z900RS bol starostlivo vytvorený štylistickým oddelením Kawasaki a továrenskými inžiniermi ako úplne nový stroj, ktorý má len málo spoločné s nedávno predstavenou rodinou Z900viek. 

Z900RS je kompletne moderný motocykel s novým podvozkom a novou špecifikáciou motora. Vybavený designovými LED svetly a smerovkami, kolesami,  výrazným výfukom poskytujúcim bohaté zvukové zážitky a mnohými ďalšími detailami si chce Z900RS získať nových Z nadšencov.

Vďaka modernému klasickému štýlu môže Z900RS CAFE tiež sledovať korene späť do minulosti k Super4 modelu Z1 z roku 1972. Navrch ale pridáva odvážny prístup k farbe a grafike plus a viac sa zameriava na jazdeckú pozíciu vďaka riadidlám v čiernom prevedení. Nízke "rajdy" vytvárajú športový posed, ktorý je dobre prispôsobený bikini kapotáži a štýlovému sedlu so zadným hrbom s pretekárskym nádychom. Zvuk výfukového systému je prvým vyladeným špeciálnym tónom značky Kawasaki a celkovo upúta pozornosť na detaily modelu Z900RS CAFE.

Rovnako ako u legendárneho modelu Z1, srdce stroja spočíva v impozantnom motore. V prípade modelu Z900RS CAFE je to jednotka vybavená trakčnou kontrolou KTRC a asistentom spojky.

Samozrejme pre niektorých jazdcov bude Z900RS CAFE iba východiskovým bodom pre ďalšiu personalizáciu originálnými doplnkami


Nová Kawasaki Z900- už aj pre jazdcov skupiny A2

Pre rok 2018 prichádza verzia aj pre jazdcov s vodičským oprávnením skupiny A2, zdieľajúc väčšinu vzhľadu a špecifikácie súčasného Z900. Verzia 2018 70kw(35kw) nenesie žiadne znaky, ktoré by ju odlišovali od Z900 s plným výkonom a zároveň obsahuje tie isté funkcie, ako napríklad vyladenú zostavu airboxu, ktorá prináša napínavý zvuk pri nasávaní, asistovanú a klznú spojku, ľahký rúrkový rám a charakteristické horizontálne zavesenie zadnej vidlice Kawasaki.


Ninja H2 SX – 200 koňový preplňovaný motor teraz v kategórii Sport Tourer

Tri roky po predstavení unikátnych strojov H2 a H2R predstavuje Kawasaki nový preplňovaný motocykel druhej generácie - Ninja H2SX SE. Vzrušenie a charakteristický prísun výkonu 200- koňového preplňovaného motora sa teraz priniesli do kategórie Sport Tourer, čím sa nový Ninja H2 SX stal najviac ultimatívnym Sport Tourerom. Ponúka senzačný lineárny výkon v oblasti nízkych stredných otáčok v kombinácii s vynikajúcou spotřebou. Tento špeciálne vyladený charakter motora je vhodný pre jazdu na dlhé vzdialenosti, pričom dokáže poskytnúť vzrušujúce zrýchlenie, ktoré dokáže poskytnúť len preplňovaný motor Kawasaki.

Ninja H2 SX sa dodáva v dvoch modelových variantoch: štandardné Ninja H2 SX a Ninja H2 SX SE. SE je vybavená pôsobivým množstvom doplnkových prvkov, ako je napríklad prvý TFT LCD display značky Kawasaki , prídavné adaptívne LED svetlomety(prisvecovanie do zákrut) a quick shifter pre rýchle radenie rýchlostí.

Zabudnite na všetko, čo ste si mysleli, že viete o športovom cestovaní. S preplňovanou Ninja H2 SX preletíte kontinenty, diaľnice a horské priesmyky. Cestujte ďalej a rýchlejšie.


Ninja ZX-10R SE 2018- s elektronickým polo-aktívnym zavesením

V rukách Jonatha Reu Ninja ZX-10RR dosiahla titul vo WorldSBK 2017. Teraz sa k tomuto stroju a štandardnej Ninja ZX-10R pripája nový stroj s polo-aktívnym elektronickým pružením - Ninja ZX10-R SE. Ninja ZX-10R SE je vybavená prednými a zadnými pružiacimi jednotkami Showa a je prvým strojom, ktorý je vybavený systémom Kawasaki Electronic Control Suspension (KECS). Ide o najnovšiu technológiu so snímačmi zdvihu a solenoidami na nastavenie zabudovanými do samotných závesných jednotiek, ktoré zabezpečujú, že systém je vysoko účinný.

Systém pracuje so senzormi zdvihu plus ďalšími vstupmi zo stroja, ako sú údaje o zrýchlení a spomalení, ako aj o rýchlosti motocykla. ZX-10R SE obsahuje špeciálnu odpruženú ECU(riadiaca jednotka), ktorá komunikuje so štandardnou ECU a IMU(jednotka náklonového a trakčného systému) čo umožňuje jazdu v jednom z troch nastavení - cestnom, traťovom alebo v manuálnom režime.Keď hovoríme o rýchlosti, reakčný čas pre systém je úprimne neuveriteľný!

Ninja ZX-10R SE pridáva k high-tech balíčku aj špeciálne odlievané kolesá z ľahkých zliatin Marchesini, quick shifter a vzrušujúci matný čierny vzhľad s výraznými zelenými lemami otvorov na kapotáži.


Kawasaki Ninja 400- silnějšia a ľahšia

Nový športový motor s objemom 399 cm3 je naladený tak, aby poskytoval vyšší výkon ako jeho predchodca Ninja 300 s viac plynulou a viac predvídateľnou reakciou škrtiacej klapky. Hoci je motor o 100 cm3 objemnejší, zvyšovanie kapacity je len jednou časťou základného vylepšenia, ktoré prináša vyšší výkon, vyšší krútiaci moment a lepšiu stabilitu podvozku. Vstupné kritéria do rodiny Ninja vzrastú celkovo na úplne novú úroveň.

Rovnako ako jeho predchodca, ani 400vka nie je len výkone, ale je tiež vyvinutá tak, aby uľahčila jazdu. Jedným z aspektov, ktoré prispievajú k ľahkej ovládateľnosti je značná úspora hmotnosti. Vďaka svojmu ľahšiemu podvozku a štíhlemu dizajnu poskytuje Ninja 400 stabilitu aj ľahkú manévrovateľnosť, čo ju robí perfektnou voľbou pre začínajúcich i skúsených jazdcov.

Vďaka tomu, že Ninja ZX-10R poslúžila ako inšpirácia pre 400ku, hodí sa táto malá novinka priamo do legendárneho sortimentu Ninja. Kapotáž s náznakmi štýlu Ninja H2 vyvoláva dojem väčšieho stroja, priťahuje pozornosť a poskytuje ešte vyššiu úroveň ochrany pred vetrom. A všetko je to doplnené moderným dizajnom, vynikajúcim strihom a vzhľadom pretekárskych farieb KRT ZX-10RR.

klikni pro velký obrázek

Fotogaléria

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Máš záujem o produkt?

Chceš objednať vybraný produkt, alebo máš otázku k ponúkaným produktom alebo službám? Napíš nám, budeme ťa obratom kontaktovať.

DOPYTOVÝ FORMULÁR
x

Dopytový formulár

MENO A PRIEZVISKO

E-mail

Telefón

Vaša správa

Budeme Vás kontaktovať v čo najbližšej dobe.

Súhlasím so zásadami zhromažďovaní a spracovaní osobných údajov