Aktuality

novinky, akcie, zľavy a všetko zo sveta okolo Motomaxxu

motomaxx racing team s úspechom v cieli v 8h svetovom preteku FIM EWC

8 hodinový svetový enduranční závod FIM EWC na Slovakia Ringu priniesol horúce chvíľky a preveril schopnosti všetkých členov motomaxx racing teamu.

Aj napriek poctivé príprave motocykla, zázemia aj samotných jazdcov prišli priamo v závode nečakané technické problémy, ktoré pripravili tímu vcelku krušné momenty. Aj tieto situácie k endurance patrí a nečakané zvraty robia túto súťaž jedinečnú a divácky zaujímavú. Napriek tomu všetkemu si motomaxx racing team s problémom dokázal poradiť a závod úspešne dokončil.


Náročný závod tím odštartoval slovenských tím z 28. pozície. Netrvalo však dlho a jazdec nečakane zašiel do boxu s tým, že sa na motorke prejavuje problém s radením. Tím mechanikov okamžite zapracoval, však porucha takého rozsahu si vyžiadala daň v podobe značné časové straty. Cez to všetko dokázal motomaxx racing team dôjsť do cieľa klasifikovaný na 23. mieste celkovo a jedenástom medzi motocykly špecifikácie Superstock.
 

Atmosféra v boxoch bola neskutočná. Súhra členov tímu, emócie i ich nadšenie pre vec pomohla tomu, že sa podarilo preteky s úspechom dokončiť.

„Boli to naše prvé preteky vo svetovom šampionáte, prišli sme do cieľa a všetci sme z toho mali obrovskú radost “ hovorí Boris Mentel, manager motomaxx racing teamu a konateľ firmy motomaxx slovakia, s.r.o.

„Naplno sme si to užili a už teraz začíname zbrojiť na budúci rok. Keď sme totiž zistili, kde by sme boli bez spomenutého technického problému, ihneď nás to motivovalo zopakovať si to aj nabudúce.“ Moja veľká vďaka patrí každému jednému členovi tímu, pretekárom, mechanikom, rodinám, partnerom, tým, čo nás akokoľvek podporovali a samozrejme fanúšikom, kterých záujem nám pomáhal prejsť týmto náročným podujatím.“

Viac na: http://www.moto-cup.sk/medzinarodne/na-fim-ewc-na-slovakia-ringu-debutoval-motomaxx-racing-team/

Ďakujeme svojim hlavným partnerom:

Gorilla Sports  https://www.facebook.com/gorillasports.sk

Bio-Circle  https://www.facebook.com/BioCircleNA

Zlatý Bažant Radler 0.0% http://zlatybazant.sk/radler00

Ďakujeme partnerom

Polynova, Pastorkalt, Peterson Technik, Tajpan, Elf, World of fashion, SV Moto Racing, Porsche Nové Zámky, Kerkosand, Mapetstav, Agrofarma Budmerice s.r.o., K-Tech a Dunlop.

klikni pro velký obrázek

Fotogaléria

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Máš záujem o produkt?

Chceš objednať vybraný produkt, alebo máš otázku k ponúkaným produktom alebo službám? Napíš nám, budeme ťa obratom kontaktovať.

DOPYTOVÝ FORMULÁR
x

Dopytový formulár

MENO A PRIEZVISKO

E-mail

Telefón

Vaša správa

Budeme Vás kontaktovať v čo najbližšej dobe.

Súhlasím so zásadami zhromažďovaní a spracovaní osobných údajov