Aktuality

novinky, akcie, zľavy a všetko zo sveta okolo Motomaxxu

APRILIA SR GT - mestské dobrodružstvo už za 3499 €

Skúter SR GT je nezastaviteľnou silou v mestskom dochádzaní. Je agilný, športový a zvládne čokoľvek. Bezpečný, funkčný s aktívnymi jazdnými vlastnosťami. To je skúter, s ktorým je jazda zábavná a dynamická, nech už sa vydáš kamkoľvek.

SR GT je navrhnutý tak, aby uspokojil inštinkt po dobrodružstve, ktorý znamená prekračovať hranice mesta a preskúmavať rôzne terény. K dispozícii je vo verziách SR GT 125 a SR GT 200, pričom na výber sú dve varianty, vrátane drsnejšej Šport verzie s červenými kolesami a dvojfarebným sedlom.

Model SR GT sa dodáva vo farbách Aprilia Black, Street Grey a Infinity Blue, pričom ráfiky kolies a sedadlo sú v polnočnej černej, zatiaľ čo stúpačky, boky a madlá spolujazdca sú v striebristo šedej farbe. Verzia Sport pripomína vzhľad športových motocyklov Aprilia. Na výber sú farby Street Gold, Iridium Grey a Red Raceway, a pretekárske detaily, ako sú červeno lakované ráfiky kolies a šedočierne sedadlo s červeným prešívaním.

Zaujal ťa model Aprilia SR GT?  Kontaktuj motomaxx TU! 

 

Viac na motoguzzi.sk

klikni pro velký obrázek

Máš záujem o produkt?

Chceš objednať vybraný produkt, alebo máš otázku k ponúkaným produktom alebo službám? Napíš nám, budeme ťa obratom kontaktovať.

DOPYTOVÝ FORMULÁR
x

Dopytový formulár

MENO A PRIEZVISKO

E-mail

Telefón

Vaša správa

Budeme Vás kontaktovať v čo najbližšej dobe.

Súhlasím so zásadami zhromažďovaní a spracovaní osobných údajov