Aktuality

novinky, akcie, zľavy a všetko zo sveta okolo Motomaxxu

motomaxx racing team na EWC 8H Slovakia Ring 2018 !!!

Ak ste sledovali a fandili slovenskému tímu pri jeho debutovom vstupe do svetového pretekania, máme pre vás skvelé správy.

Slovenský motomaxx racing team sa znovu vrhá do kolotoča udalostí, ktorým je prihlásenie do tohtoročných pretekov EWC- MS Endurance 8H Slovakia Ring.

Pracujeme so skúsenosťami z minulého roka

Celý tím, aj keď pod veľkým tlakom, pracuje na tom,  aby technika aj ľudia boli skvele pripravení. Minuloročné preteky boli pre nás veľká neznáma. Mali sme skvele fungujúci tím aj novú motorku. Celotýždenné tréningy prebiehali relatívne hladko. Ale to by nebol život, aby v deň D neprišli nečakané zvraty.

Veľa situácií sme sa učili riešiť až za behu. Technické problémy nás stáli čas, ale celý pretek nakoniec dopadol dobre. Dokončili sme ho na 11. mieste v SST1000 a ako Slováci na slovenskej pôde sme na tento výsledok hrdí. V tomto roku už budeme čerpať zo skúseností, a snáď nám bude tiež viac priať aj šťastie.

Ľahká obmena v tíme

Tím štartuje s miernou zmenou v zostave. K Vladimírovi Ružovi a Jurajovi Knezovičovi pribudne skúsený pretekár, aktuálny majster Slovenska v triede Superbike- Peter Duchyňa. Majiteľ tímu z novozámeckého motomaxxu, Boris Mentel, pripravuje motorku a koordinuje všetky tímové aktivity.

 

Sledujte, ako sa tímu darí v tréningoch aj v pretekoch! Príďte nás podporiť v rozhodujúci deň - 12.5.2018 na Slovakia Ring.

 

Sledujte náš Facebook

klikni pro velký obrázek

Fotogaléria

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Máš záujem o produkt?

Chceš objednať vybraný produkt, alebo máš otázku k ponúkaným produktom alebo službám? Napíš nám, budeme ťa obratom kontaktovať.

DOPYTOVÝ FORMULÁR
x

Dopytový formulár

MENO A PRIEZVISKO

E-mail

Telefón

Vaša správa

Budeme Vás kontaktovať v čo najbližšej dobe.

Súhlasím so zásadami zhromažďovaní a spracovaní osobných údajov